..

Spaghetti grano duro con pesto di finocchietto

aa

Ingredienten

400 g Filotea

Spaghetti grano duro

5 rijpe tomaten

1 opgelegde citroen in olie 

snufje venkelzaad

extra vierge olijfolie 

zout

2 handenvol amandelen

1 bos venkel blad selvetico

50 gr gekruide geitenkaas

filotea spaghetti grano duro con pesto di finocchietto

 

 

Filotea Spaghetti Con Pesto Di Finocchietto
PDF – 122,5 KB 800 downloads

Bereiding

Snijd de tomaten en de citroen in blokjes en meng ze 

Bestrooi met zout, venkelzaad en een paar lepels

extra vergine olijfolie.

Rooster de amandelen en hak ze in een blender met de venkel,

geitenkaas en een snufje zout.

Meng de verkregen pesto met de tomaten en citroenen en laat dit

even rusten om de smaken goed te mengen.

Kook de pasta in ruim water met zout

Giet af en meng met de pesto en tomaten

Versier met enkele blokjes tomaat 

xx

beeld 

Filotea

recept

Filotea