..

Pompoen risotto met truffel

aa

Ingredienten

200g - Artigiani del tartufo carnaroli met truffel 

130g - pompoen saus 

60g - boter
40g - geraspte kaas 
1 kopje bechamel
2 lepels room
sjallot
½ glas - witte wijn
1liter fonds
Artigiani del tartufo truffelpoeder
zout
Peper

 

 

Risotto Pompoen En Truffel
PDF – 130,5 KB 970 downloads

Bereiding

Smelt 20 gr boter in een pan

hak de sjallot en voeg deze bij de boter

laat 2 minuten stoven

voeg de gepureerde pompoen toe

meng en laat 4 minuten stoven 

kruiden met peper en zout en zet opzij

smelt de rest van de boter in een pan 

voeg de truffel rijst toe 

voeg de wijn toe nadat de rijst de boter heeft opgenomen 

voeg een lepel fonds toe en roer

voeg fonds toe telkens als deze is opgenomen 

boter een vorm in en vul met rijst

 laat een opening in het midden voor de pompoen creme 

dek de pompoen af met risotto 

en zet in de oven op 160 c gedurende 15 min

voeg de bechamel samen met een paar lepels fonds en de room 

verwarm en voeg de geraspte kaas toe , kruid met zout en peper 

leg de rijst op een bord en overgiet met de bechamel mix

werk af met de truffelpoeder

xx

beeld 

Artigiani del tartuffo

recept

Artigiani del tartuffo