..
Pappardelle con pesto di erbe
aa
Ingredienten
250 gr. Filotea pappardelle
200 gr. paardenbloembladeren 200 gr. rucola
70 gr. jonge zachte geitenkaas
1 teen knoflook
1 klein laurierblad
1 snufje peper
1 eetlepel pijnboompitten
kurkumapoeder
extra vergine olijfolie
Bereiding
Was de paardenbloem goed en verwijder de oneetbare delen.
Blancheer de paardenbloem
Giet af en hak alle kruiden grof met het mes
laat knoflook en laurierblad kort bakken in olijfolie
Verwijder de look en laurierblad voor u de rucola en paardenbloem
in de olijfolie laat warmen gedurende 10 minuten op laag vuur
Draai het vuur uit en laat 30 minuten rusten
Doe de paardenbloem en rucola in een blender met de jonge
geitenkaas , pijnboompitten , peper en zout
Kook de pappardelle in ruim water met zout
Giet af en meng met de verse pesto
Zet een torentje op het bord en bestrooi met kurkuma
Versier met rucola
xx
beeld
Filotea
recept
Filotea