..

Pappardelle con pesto di erbe

aa

Ingredienten

250 gr. Filotea pappardelle

200 gr. paardenbloembladeren 200 gr. rucola 

70 gr. jonge zachte geitenkaas

1 teen knoflook

1 klein laurierblad

1 snufje peper

1 eetlepel pijnboompitten

kurkumapoeder

extra vergine olijfolie

 

 

Filotea Pappardelle Con Pesto Di Erbe
PDF – 176,1 KB 821 downloads

Bereiding

Was de paardenbloem goed en verwijder de oneetbare delen.

Blancheer de paardenbloem 

Giet af en hak alle kruiden grof met het mes 

laat knoflook en laurierblad kort bakken in olijfolie 

Verwijder de look en laurierblad voor u de rucola en paardenbloem

in de olijfolie laat warmen gedurende 10 minuten op laag vuur

Draai het vuur uit en laat 30 minuten rusten

Doe de paardenbloem en rucola in een blender met de jonge

geitenkaas , pijnboompitten , peper en zout

Kook de pappardelle in ruim water met zout

Giet af en meng met de verse pesto

Zet een torentje op het bord en bestrooi met kurkuma

Versier met rucola 

xx

beeld 

Filotea

recept

Filotea