..
Panna cotta met witte truffel
aa
Ingredienten
- 1 dl melk
- 33 cl dikke room
- 50 gr suiker
- 2 blaadjes gelatine
- 1 vanille stok
- artigiani del tartufo witte truffelschijfjes
- 4 lepels noten likeur
Bereiding
-
Breng room en suiker langzaam al roerend aan de kook. Schraap het vanillestokje uit en voeg bij de room. Laat de room op laag vuur onder constant roeren 15 tot 20 minuten indikken.
-
Week de gelatine in koud water.
-
Breng de melk aan de kook en laat hier, van het vuur, de uitgeknepen gelatineblaadjes in oplossen.
-
Giet de melk bij de room, voeg de truffel toe roer goed en laat afkoelen.
-
Laat in vormpjes opstijven in de koelkast.
-
Werk af met notenlikeur en amaretti koekjes
xx
beeld
recept
Artigianni del tartuffo