..
Paccheri con gamberetti e zucchine
aa
Ingredienten
320 gr. Filotea
Paccheri grano duro
2 courgettes
200 g gepelde garnalen
2 theelepels kurkuma
1 sjalot
3 eetlepels verse roomkaas
Zout
extra vierge olijfolie
verse bieslook
Bereiding
De garnalen schoonmaken en 2 minuten blancheren
Hak de sjalot fijn en snijdt de gewassen courgettes in blokjes
Bak de sjalot en courgettes in olijfolie gedurende enkele minuten.
Voeg 1/2 glas water met de kurkuma toe, laat 6 minuten koken
Voeg nu de geblancheerde garnalen toe, laat nog 2 minuten koken. Voeg de roomkaas en een beetje heet water toe om de saus
vloeibaar te houden
Kook de paccheri in ruim water met zout
Giet de paccheri af en meng met saus
Dresseer op een bord en versier met bieslook ringen
xx
beeld
Filotea
recept
Filotea