..

Paccheri con gamberetti e zucchine

aa

Ingredienten

320 gr. Filotea 

Paccheri  grano duro

2 courgettes

200 g gepelde garnalen

2 theelepels kurkuma

1 sjalot

3 eetlepels verse roomkaas 

Zout 

extra vierge olijfolie 

verse bieslook 

 

 

Filotea Paccheri Con Gamberetti E Zucchine
PDF – 132,8 KB 836 downloads

Bereiding

De garnalen schoonmaken en 2 minuten  blancheren 

Hak de sjalot fijn en snijdt de gewassen courgettes in blokjes

Bak de sjalot en courgettes in olijfolie gedurende enkele minuten.

Voeg 1/2 glas water met de kurkuma toe, laat 6 minuten  koken 

Voeg nu de geblancheerde garnalen toe,  laat nog 2 minuten koken. Voeg de roomkaas en een beetje heet water toe om de saus

vloeibaar te houden

Kook de paccheri in ruim water met zout

Giet de paccheri af en meng met saus

Dresseer op een bord en versier met bieslook ringen 

xx

beeld 

Filotea

recept

Filotea