..
Biscrisp Île flottante
aa
Ingredienten
50 cl creme anglaise (zelfgemaakt of al bereid)
6 eiwitten
100 g poedersuiker
6 Biscrips speculoos, in kleine stukjes gebroken
Vloeibare karamel
Bereiding
Recept voor eiwit schuim
Verwarm de oven voor op 180°C (hete lucht)
Klop de eiwitten in een kom tot ze schuimig zijn
Voeg 1/4 van de suiker toe en blijk kloppen tot u strepen ziet
Voeg vervolgens de rest van de suiker en klop tot u de kom kan
om keren
Vul siliconenvormpjes met een eetlepel geklopt eiwitschuim en strijkt
u de bovenkant goed glad.
Bak ongeveer 3 minuten in de hete oven
Laat de schuimpjes een paar minuten rusten voordat u ze uit de vorm haalt
Bewaar ze ongeveer 5 minuten in de koelkast •
Schenk de creme anglaise in de glaasjes
Laat je eiwitschuim in de sneeuw vallen
Druppel voorzichtig de vloeibare karamel op het eiwitschuim
Werk af met kleine stukjes Biscrips speculoos
xx
beeld
Belgium treasure
recept
Belgium treasure